Mleté maso zapečené s rýží a se zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 688 kcal
- Sacharidy 109 g
- Tuky 19 g
- Sodík 126 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 109 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 342.2 mg
- Vláknina 11789.8 mg
- Vitamín A 11789.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 46.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do zapékací mísy vsypeme propláchnutou, spařenou rýži. Na rýži rozložíme mleté maso, které jsme osolili a opepřili. Navrch poklademe kysané zelí. Zalijeme vodou tak, aby vše bylo ponořené.
-
2
Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 50 minut.