Těstoviny se čtyřmi druhy sýrů

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 50 g Sýr Parmezán
  • 400 g Těstoviny konzumní
  • 50 g Sýr Gorgonzola
  • 50 g Sýr Fontina
  • 200 g Smetana
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 627 kcal
  • Sacharidy 77 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 724 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 46.8 mg
  • Draslík 20.5 mg
  • Vláknina 39.8 mg
  • Vitamín A 39.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody a slijeme.

  • 2

    V kastrolu zvolna ohřejeme smetanu s nakrájeným ementálem, fontinou, gorgonzolou a s nastrouhaným parmezánem.

  • 3

    Ohřátou směs nalijeme na horké těstoviny a promícháme. Pokrm podle chuti opepříme.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu