Těstoviny se čtyřmi druhy sýrů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 627 kcal
- Sacharidy 77 g
- Tuky 19 g
- Sodík 724 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 46.8 mg
- Draslík 20.5 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody a slijeme.
-
2
V kastrolu zvolna ohřejeme smetanu s nakrájeným ementálem, fontinou, gorgonzolou a s nastrouhaným parmezánem.
-
3
Ohřátou směs nalijeme na horké těstoviny a promícháme. Pokrm podle chuti opepříme.
-
4
Ihned podáváme.