Hovězí vývar s kapáním
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 91 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 3 g
- Sodík 759 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 207.8 mg
- Vláknina 150 mg
- Vitamín A 150 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce vidličkou smícháme mouku s jedním vejcem, potom přidáme druhé vejce a sůl. Znovu dobře promícháme.
-
2
Masový vývar přivedeme k varu, zvolna vlijeme připravené kapání (nejlépe přes vidličku) a krátce povaříme.
-
3
Polévku před podáváním posypeme nasekanou pažitkou.