Středomořský sardinkový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 138 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 9 g
- Sodík 504 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 36.6 mg
- Draslík 207.7 mg
- Vláknina 1102 mg
- Vitamín A 1102 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Salát rozdělíme na čtyři talíře, posypeme olivami a kapary.
-
2
Sardinky rozdrtíme vidličkou a posypeme jimi salát.
-
3
Rajčatovou omáčku ze sardinek smícháme s olejem a octem a zálivkou přelijeme salát.