Chléb s bylinkovým žervé a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 332 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 16 g
- Sodík 478 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 3.4 mg
- Draslík 234.3 mg
- Vláknina 4068 mg
- Vitamín A 4068 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 96.7 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mladý omytý kopr a petrželku pokrájíme nadrobno. V misce vyšleháme čerstvý žervé sýr s lžicí zakysané smetany a bylinkami. Pak pomazánku dochutíme solí.
-
2
Malou jarní cibulku očistíme a pokrájíme i s natí na tenká kolečka. Omytou červenou papriku rozkrojíme a zbavíme semínek.
-
3
Tmavý chléb natřeme pomazánkou a posypeme ji hustě cibulkou. Ke chlebu přikusujeme papriku.