Chléb s bylinkovým žervé a zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 50 g Sýr Lučina - termizovaný
  • 1 krajíc Chléb celozrnný pšenično-žitný
  • 1 ks Cibulka jarní
  • 1 ks Paprika červená
  • 2 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • 0.5 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 0.5 polévková lžíce Petržel kudrnka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 332 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 478 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 3.4 mg
  • Draslík 234.3 mg
  • Vláknina 4068 mg
  • Vitamín A 4068 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 96.7 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mladý omytý kopr a petrželku pokrájíme nadrobno. V misce vyšleháme čerstvý žervé sýr s lžicí zakysané smetany a bylinkami. Pak pomazánku dochutíme solí.

  • 2

    Malou jarní cibulku očistíme a pokrájíme i s natí na tenká kolečka. Omytou červenou papriku rozkrojíme a zbavíme semínek.

  • 3

    Tmavý chléb natřeme pomazánkou a posypeme ji hustě cibulkou. Ke chlebu přikusujeme papriku.

Komentáře k receptu