Sváteční bramborový salát II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 33 g
- Sodík 3522 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 847.6 mg
- Vláknina 17469.5 mg
- Vitamín A 17469.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.1 mg
- Vitamín E 5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slupce a po vychladnutí je oloupeme a nakrájíme na hranolky.
-
2
Vejce uvaříme natrdo a nakrájené je přidáme k bramborám.
-
3
Celer a mrkev uvaříme a nakrájíme na drobno a taktéž je smícháme spolu s hráškem s bramborami.
-
4
Osolíme, opepříme a přidáme majonézu a okurky i s trochou nálevu.
-
5
Vychladíme a můžeme podávat.