Tatarák z tuňáka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 75 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 2 g
- Sodík 78 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 19 mg
- Draslík 140.4 mg
- Vláknina 203.3 mg
- Vitamín A 203.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čerstvého tuňáka nakrájíme na kostičky a pokapeme limetkovou šťávou.
-
2
V míse smícháme prolisovaný česnek s jemně nastrouhaným zázvorem (1 lžička), nasekanou pažitkou, měkkým tvarohem a olejem. Směs osolíme, opepříme a vmícháme kostičky tuňáka.
-
3
Tatarák necháme před podáváním asi 15 minut v chladničce.