Jarní salát s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 163 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 9 g
- Sodík 517 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 792.2 mg
- Vláknina 8993.6 mg
- Vitamín A 8993.6 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 59.7 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvaříme vejce natvrdo.
-
2
Do mísy vložíme omytý, okapaný a na menší kousky natrhaný ledový salát. Sušená rajčata nakrájíme nadrobno a přidáme do mísy. Posypeme na jemno nakrájenou cibulkou, přidáme na plátky pokrájené vejce a ředkvičky, kapary se stopkou. Osolíme dle chuti.
-
3
Ozdobíme na půlky rozkrojenými cherry rajčaty, petrželkou a pažitkou.