Jarní salát s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 28 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Salát ledový
  • 100 g Rajčata Cherry
  • 100 g Ředkvička
  • 100 g Cibulka jarní
  • 20 g Rajčata sušená sterilovaná
  • 10 g Olej olivový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 10 ks Kapary
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 163 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 517 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 792.2 mg
  • Vláknina 8993.6 mg
  • Vitamín A 8993.6 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 59.7 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme vejce natvrdo.

  • 2

    Do mísy vložíme omytý, okapaný a na menší kousky natrhaný ledový salát. Sušená rajčata nakrájíme nadrobno a přidáme do mísy. Posypeme na jemno nakrájenou cibulkou, přidáme na plátky pokrájené vejce a ředkvičky, kapary se stopkou. Osolíme dle chuti.

  • 3

    Ozdobíme na půlky rozkrojenými cherry rajčaty, petrželkou a pažitkou.

Komentáře k receptu