Rybí filé s jablky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Jablka
  • 15 g Máslo čerstvé
  • 300 g Filé z aljašské tresky
  • 250 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 195 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 393 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 69 mg
  • Draslík 53.6 mg
  • Vláknina 1900 mg
  • Vitamín A 1900 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Osolené filé mírně podlijeme a pečeme doměkka.

  • 2

    Vyjmeme z trouby a hotové filé poklademe na plátky nakrájenými a jádřinců zbavenými jablky a kousky másla.

  • 3

    Dáme ještě na chvíli zapéct.

Komentáře k receptu