Rybí filé s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 195 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 7 g
- Sodík 393 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 69 mg
- Draslík 53.6 mg
- Vláknina 1900 mg
- Vitamín A 1900 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Osolené filé mírně podlijeme a pečeme doměkka.
-
2
Vyjmeme z trouby a hotové filé poklademe na plátky nakrájenými a jádřinců zbavenými jablky a kousky másla.
-
3
Dáme ještě na chvíli zapéct.