Polévka (vhodná pro krevní skupinu B)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 66 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 1 g
- Sodík 138 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 345 mg
- Vláknina 10654.1 mg
- Vitamín A 10654.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 69.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou zeleninu a kysané zelí vložíme do hrnce s vroucí vodou a přidáme koření. Vaříme asi 25 minut.
-
2
Měkkou zeleninu vyjmeme a můžeme ji nakrájet do polévky. (Polévku můžeme podávat jen jako vývar bez nakrájené zeleniny.)