Fialový salát Ládi Hrušky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Zelí červené - sterilizované
  • 2 g Cukr krystal
  • 2 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 225 ml Majonéza
  • 5 ml Ocet kvasný lihový
  • 5 ml Hořčice plnotučná
  • 1 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 438 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 773 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 375.1 mg
  • Vláknina 7482.5 mg
  • Vitamín A 7482.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.4 mg
  • Vitamín E 6.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme sterilované červené zelí s jemně nasekanou cibulkou.

  • 2

    Přidáme majolku, ocet, hořčici, špetku cukru a podle chuti osolíme a opepříme. Všechny suroviny dobře promícháme.

Komentáře k receptu