Fialový salát Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 438 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 44 g
- Sodík 773 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 375.1 mg
- Vláknina 7482.5 mg
- Vitamín A 7482.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.4 mg
- Vitamín E 6.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse smícháme sterilované červené zelí s jemně nasekanou cibulkou.
-
2
Přidáme majolku, ocet, hořčici, špetku cukru a podle chuti osolíme a opepříme. Všechny suroviny dobře promícháme.