Rýžový salát s tuňákem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Tuňák v oleji
  • 200 g Rýže
  • 100 g Cibulky
  • 1 kávová lžička Kremžská hořčice
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Kapie
  • 1 polévková lžíce Kapary
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 234 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 438 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 224.8 mg
  • Vláknina 300 mg
  • Vitamín A 300 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Olej z tuňáka promícháme v míse s hořčicí, trochou soli, nakrájenými kapary a nadrobno nakrájenou pažitkou.

  • 2

    Rýži si uvaříme do měkka a přidáme ji k předchozím surovinám. Dále přimícháme cibulky a kapii. Nakonec zlehka vmícháme nadrobno nakrájené maso z tuňáka a ihned podáváme.

Komentáře k receptu