Rýžový salát s tuňákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 234 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 10 g
- Sodík 438 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 224.8 mg
- Vláknina 300 mg
- Vitamín A 300 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Olej z tuňáka promícháme v míse s hořčicí, trochou soli, nakrájenými kapary a nadrobno nakrájenou pažitkou.
-
2
Rýži si uvaříme do měkka a přidáme ji k předchozím surovinám. Dále přimícháme cibulky a kapii. Nakonec zlehka vmícháme nadrobno nakrájené maso z tuňáka a ihned podáváme.