Fazolové lusky s česnekem (nebo s cibulí)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 49 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 2 g
- Sodík 210 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 221.1 mg
- Vláknina 5505 mg
- Vitamín A 5505 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zelené fazolové lusky vsypeme do vroucí osolené vody v hnrci a vaříme asi 10 minut. Uvařené fazolky scedíme.
-
2
V kastrolu na olivovém oleji osmahneme nakrájený česnek, přidáme vařené fazolky a chvíli restujeme.
-
3
Ihned podáváme.