Pečená žebra na soli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 727 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 61 g
- Sodík 677 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 202.5 mg
- Draslík 582.6 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žebra omyjeme pod tekoucí vodou a z obou stran nasolíme a okořeníme. Po té je dáme na plech, polijeme je z vrchu olejem a podlijeme je vodou.
-
2
Při pečení žebra otáčíme a podléváme výpekem, aby se nepřipekla. Žebra pečeme do měkka a do zlatova.