Jogurtová pomazánka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Smetanový jogurt z Valašska
  • 50 g Tavený sýr
  • 50 g Lučina
  • 500 ml Voda pitná
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 70 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 83 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 19.4 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a skořápku oloupeme. Vejce poté nakrájíme na malé kousíčky.

  • 2

    V misce smícháme jogurt, sýr Lučina a tavený sýr. Do směsi nasypeme vejce, mírně osolíme a řádně promícháme.

Komentáře k receptu