Mrkvovo-jablečné bramboráky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 465 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 46 g
- Sodík 63 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 184 mg
- Draslík 174.2 mg
- Vláknina 16895 mg
- Vitamín A 16895 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablko i mrkev oloupeme a nastrouháme.
-
2
Smícháme s vejci, moukou, nadrcenými ořechy, skořicí, cukrem a smažíme na oleji.
-
3
Podáváme posypané čerstvým sýrem.