Wrap s tuňákem

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Salát
  • 7 g Sůl
  • 200 g Tuňák
  • 1 ks Cibulka jarní
  • 0.5 ks Šalotka
  • 2 ks tortilla
  • 1 ks Citrony
  • 2 polévková lžíce Majonéza
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1514 kcal
  • Sacharidy 137 g
  • Tuky 92 g
  • Sodík 8 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 239.3 mg
  • Vláknina 5168 mg
  • Vitamín A 5168 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 43.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jarní cibulku a šalotku nakrájíme na jemno.

  • 2

    Tortillu pomažeme majonézou a posypeme šalotkou a cibulkou.

  • 3

    Poklademe listy salátu.

  • 4

    Tuňáka (pokud používáme čerstvého) jsme předem potřeli olivovým olejem a citronem a nechali marinovat.

  • 5

    Nyní tuňáka opečeme - max. 1 minutu z každé strany a zabalíme ho do tortilly.

Komentáře k receptu