Pošírované hrušky s čokoládou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 4 g
- Sodík 23 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 3 mg
- Draslík 175.9 mg
- Vláknina 750 mg
- Vitamín A 750 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hrušky oloupeme, ale stopky neodkrajujeme. Zespodu je zbavíme jádřince.
-
2
Smícháme obě vína, pomerančovou kůru a koření a v této směsi povaříme hrušky 15 minut.
-
3
Mezitím si rozpustíme čokoládu ve smetaně, přimícháme rum.
-
4
Hrušky podáváme přelité čokoládou.