Bramborovo-cibulová galetka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 239 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 19 g
- Sodík 105 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 201.7 mg
- Vláknina 3350 mg
- Vitamín A 3350 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme na kolečka a na mírném plameni ji opékáme na másle. Přidáme tymián a pečeme do sklovita.
-
2
Goudu nastrouháme a smícháme s natrhanou mozzarellou.
-
3
Brambory nakrájíme na co nejtenčí plátky a vmícháme do sýrů.
-
4
Přidáme olivový olej, sůl a pepř.
-
5
Cibuli přeneseme do pekáčku, na to dáme bramborovou směs a zapečeme na 200 °C asi 45 minut.