Smažený hermelín s brusinkovou omáčkou

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Mouka pšeničná hladká
  • 50 g Strouhanka
  • 370 g Brusinky
  • 140 g Cukr krystal
  • 400 g Hranolky do trouby
  • 100 ml Voda pitná
  • 75 ml Džus brusinkový
  • 2 ks Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 1 ks Pomeranč
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 0.67 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 214 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 22 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 91.3 mg
  • Draslík 33.9 mg
  • Vláknina 37.5 mg
  • Vitamín A 37.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hermelíny podélně přepůlíme a obalíme v trojobalu. Osmažíme na oleji.

  • 2

    Podáváme s hranolky a brusinkovou omáčkou, kterou připravíme tak, že svaříme brusinky s vodou, cukrem, pomerančovou kůrou a brusinkovým džusem.

Komentáře k receptu