Tortila de patatas se salámem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 22 g
- Sodík 477 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 312.1 mg
- Draslík 1032.8 mg
- Vláknina 11340 mg
- Vitamín A 11340 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.3 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory a cibuli nakrájíme na co nejtenčí kolečka.
-
2
Olej rozehřejeme - ale příliš naprudko, brambory budeme smažit doměkka, ne do křupava.
-
3
Do oleje tedy přidáme brambory, po 4 minutách i cibuli a osmažíme doměkka, vytáhneme a necháme okapat.
-
4
V misce smícháme vejce, sůl, bylinky a salám a po vychladnutí přidáme i brambory a cibuli.
-
5
Do pánve dáme trošku oleje, na to vyklopíme směs a smažíme z obou stran dozlatova.
-
6
Podáváme s majonézou a rukolou.