Brambory s pórkem a hořčicí

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Brambory
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 0.5 ks Pórek
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Hořčice Bornier - hrubozrnná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 162 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 26 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 388.5 mg
  • Vláknina 5325 mg
  • Vitamín A 5325 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka.

  • 2

    Pórek nakrájíme na kolečka a necháme zezlátnout na másle.

  • 3

    Smícháme brambory, pórek i hořčici a dochutíme solí a pepřem.

Komentáře k receptu