Brambory s uzeninou pečené v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 539 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 26 g
- Sodík 25 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1032.5 mg
- Vláknina 12500 mg
- Vitamín A 12500 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané brambory omyjeme, nakrájíme na kostky a mírně osolíme.
-
2
Čtyři čtverce alobalu potřeme máslem, rozdělíme na ně brambory a na kostičky nakrájenou uzeninu. Vše pokapeme rozpuštěným máslem smíchaným s prolisovaným česnekem a solí. Alobal dobře uzavřeme.
-
3
Pokrm pečeme v suché remosce asi 50 minut.