Jablkový perník
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 444 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 22 g
- Sodík 34 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 84.9 mg
- Draslík 106.3 mg
- Vláknina 4050 mg
- Vitamín A 4050 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse smícháme mouku s vejci, vodou, olejem, cukrem, práškem do perníku, skořicí a nahrubo nastrouhanými jablky.
-
2
Těsto vlijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané remosky.
-
3
Perník pečeme asi 30 minut.