Nálev na zeleninu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 414 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 0 g
- Sodík 280 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve vodě rozpustíme nejprve cukr, potom do ní přidáme sůl a nakonec ocet. Nálev zahřejeme na 70 °C.
-
2
Z tohoto nálevu odebereme asi jeden litr, přidáme do něj koření, uvedeme do varu a odstavíme.
-
3
Necháme jej 2 - 3 hodiny vylouhovat a nalijeme zpět.