Ovocná pannacotta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 15 g
- Sodík 7 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 101.3 mg
- Vláknina 6625 mg
- Vitamín A 6625 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátkovou želatinu namočíme do studené vody na 10 – 15 minut.
-
2
Smetanu s cukrem zahřejeme na 80°C –nesmí se vařit. Přidáme okapanou želatinu a promícháme.
-
3
Směs nalijeme do mističek a necháme vychladnout.
-
4
Ozdobíme ostružinami, které zakápneme sirupem z lesního ovoce.