Ovocná pannacotta

Hodnocení 2x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Cukr krystal
  • 3 plátek Želatina bílá plátky
  • 0.5 l Smetana
  • 1 šálek Voda pitná
  • 1 šálek Ostružiny
  • 2 polévková lžíce Sirup lesní směs
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 219 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 7 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 101.3 mg
  • Vláknina 6625 mg
  • Vitamín A 6625 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátkovou želatinu namočíme do studené vody na 10 – 15 minut.

  • 2

    Smetanu s cukrem zahřejeme na 80°C –nesmí se vařit. Přidáme okapanou želatinu a promícháme.

  • 3

    Směs nalijeme do mističek a necháme vychladnout.

  • 4

    Ozdobíme ostružinami, které zakápneme sirupem z lesního ovoce.

Komentáře k receptu