Kuřecím masem plněné žemle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 430 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 27 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 55 mg
- Draslík 37.1 mg
- Vláknina 315 mg
- Vitamín A 315 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žemle rozkrojíme na půlky, středy vybereme. Každou potřeme tatarskou omáčkou, poklademe ně drobně rozkrájené opečené maso, posypeme nasekaným koprem. Přidáme na tenké plátky pokrájenou papriku a žemle opět spojíme k sobě.