Pěna z kaki

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Smetana 33% (šlehačka)
  • 80 g Cukr moučkový
  • 100 g Mascarpone
  • 400 g Kaki
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 390 kcal
  • Sacharidy 55 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 8 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 54 g
  • Cholesterol 63.3 mg
  • Draslík 310.4 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 66 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kaki rozkrojíme, vydlabeme dužinu, vložíme do mísy a rozmačkáme vidličkou. Přidáme mascarpone, smetanu, cukr a metlou nebo šlehačem vyšleháme do pěny.

  • 2

    Pěnu rozdělíme do mističek a před podáváním vychladíme v lednici.

Komentáře k receptu