Brambory pečené s mlékem a skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 300 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 12 g
- Sodík 989 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 32 mg
- Draslík 845.8 mg
- Vláknina 14146.2 mg
- Vitamín A 14146.2 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na silnější plátky. Vyskládáme do pekáčku, přidáme máslo, posypeme solí, pepřem, špetkou mletého muškátu, mletou skořicí a zalijeme mlékem. Pekáček vložíme do vyhřáté trouby a pečeme doměkka. Mléko by se mělo úplně odpařit.