Holandský chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 205 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Gouda
  • 40 g Sůl
  • 5 g Droždí sušené
  • 500 g Mouka chlebová
  • 150 g Mouka žitná celozrnná
  • 150 g Mouka pšeničná celozrnná
  • 50 g Mák - semena
  • 5 dl Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 948 kcal
  • Sacharidy 147 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 3888 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 120 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 496.5 mg
  • Vláknina 30192.5 mg
  • Vitamín A 30192.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme chlebovou mouku, žitnou mouku, nastrouhaný sýr, celozrnnou mouku, sůl, sušené droždí a mák. Zalijeme vodou a přendáme do nádobky v domácí pekárně. Nastavíme program na celozrnný chléb a stupeň opečení kůrky a necháme péct.

Komentáře k receptu