Kotlety s hráškem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 600 g Vepřové kotlety
  • 500 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Oregano sušené
  • 1 ks Cibule
  • 0.5 ks Polévkové kostky Vitana
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 354 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 377 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 107.1 mg
  • Draslík 615.8 mg
  • Vláknina 3999.8 mg
  • Vitamín A 3999.8 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Opláchneme a osušíme kotlety.

  • 2

    Naklepeme, osolíme a opepříme.

  • 3

    Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji a dáme na ni dusit ochucené maso.

  • 4

    Podlijeme mírně horkou vodou s masoxem, přidáme česnek, posypeme oreganem a v papiňáku necháme 40 minut dusit.

  • 5

    Na hotové měkké maso nasypeme hrášek a necháme chvíli prohřát.

Komentáře k receptu