Pečené husí maso s cizrnou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Husí maso pečené
  • 2 g Hřebíček
  • 150 g Kukuřice cukrová nakládaná
  • 100 g Cibulka jarní
  • 50 g Saturejka
  • 300 g Cizrna konzervovaná
  • 200 g Výhonky Alfalfa - vojtěškové klíčky
  • 10 g Koriandr čerstvý
  • 5 ml Hořčice
  • 120 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 80 ml Olej chilli
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 657 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 43 g
  • Sodík 241 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 90 mg
  • Draslík 448.9 mg
  • Vláknina 23024.5 mg
  • Vitamín A 23024.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cizrnu a kukuřici scedíme a necháme okapat, jarní cibulku nakrájíme na menší kusy.

  • 2

    Ve woku na chilli oleji opečeme krátce alfalfa klíčky, přihodíme ostatní zeleninu, cizrnu a za stálého míchání 5 minut smažíme. Přidáme listy saturejky, zalijeme pivem a necháme dalších 5 minut povařit. Vmícháme hořčici, sekaný koriandr a hřebíček, pečené husí maso nakrájíme na plátky a obložíme dušenou zeleninou se šťávou.

Komentáře k receptu