Carpaccio ze svíčkové s parmezánem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Hovězí svíčková
  • 50 g Olivy černé
  • 50 g Olivy zelené
  • 100 g Sýr Parmezán
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 dl Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 481 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 818 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 59 mg
  • Draslík 379.5 mg
  • Vláknina 1609.8 mg
  • Vitamín A 1609.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí svíčkovou pokrájíme na plátky silné cca 1cm. Vložíme do potravinářské fólie a rozklepeme. Plátky musí být velmi tenké, až průhledné.

  • 2

    Urovnáme na talíře, zakápneme olivovým olejem, posypeme nadrobno nasekanými olivami a strouhaným parmezánem. Osolíme a opeříme dle chuti a ihned podáváme.

Komentáře k receptu