Carpaccio ze svíčkové s parmezánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 481 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 35 g
- Sodík 818 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 59 mg
- Draslík 379.5 mg
- Vláknina 1609.8 mg
- Vitamín A 1609.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí svíčkovou pokrájíme na plátky silné cca 1cm. Vložíme do potravinářské fólie a rozklepeme. Plátky musí být velmi tenké, až průhledné.
-
2
Urovnáme na talíře, zakápneme olivovým olejem, posypeme nadrobno nasekanými olivami a strouhaným parmezánem. Osolíme a opeříme dle chuti a ihned podáváme.