Cibule dušená s klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 530 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 43 g
- Sodík 228 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 157.4 mg
- Vláknina 1731.5 mg
- Vitamín A 1731.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na polovině másla osmažíme klobásu nakrájenou na kolečka. Vyjmeme ji na mísu.
-
2
Do zbylého tuku vložíme nakrájenou cibuli, přidáme zbytek másla a smažíme dozlatova. Zaprášíme moukou, podlijeme vínem a vývarem, dosolíme, přidáme klobásu a dusíme, až je cibule měkká.