Dip z jablek a křenu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 104 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 7 g
- Sodík 24 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 22.5 mg
- Draslík 32.6 mg
- Vláknina 958.4 mg
- Vitamín A 958.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 150 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve na hrubém struhadle nastrouháme důkladně omyté a oloupané jablko.
-
2
Poté v menší míse smícháme citrónovou šťávu, kůru a připravené jablko. Nakonec smícháme tvaroh, křen, sůl, pepř a jablkovou směs dohromady. Důkladně promíchaný a vychlazený dip ihned servírujeme.