Briošky v karamelu s jahodami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 233 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 13 g
- Sodík 132 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 46.1 mg
- Vláknina 1987.5 mg
- Vitamín A 1987.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jahody opláchneme a necháme okapat. Briošky nakrájíme na plátky.
-
2
Na pánvi rozehřejeme máslo, vsypeme cukr krupici a za stálého míchání necháme rozpustit. Když začne hnědnout, vložíme do něj plátky briošky a z obou stran je opečeme dozlatova.
-
3
Plátky podáváme obložené jahodami, které jsme posypali moučkovým cukrem.