Jablko v medu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 804 kcal
- Sacharidy 60 g
- Tuky 354 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 56 g
- Cholesterol 48 mg
- Draslík 279.2 mg
- Vláknina 8040 mg
- Vitamín A 8040 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 44.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a jablko nakrájíme na silnější plátky a zakapeme citronovou šťávou.
-
2
V pánvi rozpustíme máslo, vmícháme med, necháme rozpustit a vložíme plátky jablka a hrozinky. Zhruba 5 minut za občasného obracení smažíme.