Rajčata plněná žervé s kaviárem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Rajčata
  • 3 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 15 g Pažitka
  • 100 g Žervé
  • 10 g Kaviár
  • 30 g Šlehačka ve spreji
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 190 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 662 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 29 mg
  • Draslík 274.7 mg
  • Vláknina 3040 mg
  • Vitamín A 3040 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata rozkrojíme napůl, vydlabeme dužinu i semínka tak, aby vznikly mističky. Zespoda rajčata ještě trochu seřízneme, aby na talíři stála.

  • 2

    Žervé vložíme do misky, přidáme lžičku kaviáru, šlehačku, sůl, pepř, posekanou pažitku a vymícháme krém. Krémem naplníme poloviny rajčat, vyskládáme na servírovací tác a před podáváním necháme v lednici vychladit.

Komentáře k receptu