Vepřové nudličky na feferonkách a pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 393 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 27 g
- Sodík 159 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 100.5 mg
- Draslík 612 mg
- Vláknina 1949.8 mg
- Vitamín A 1949.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky, opepříme a osolíme.
-
2
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Feferonky podélně rozřízneme, zbavíme jadérek, omyjeme studenou vodou a nakrájíme je najemno.
-
3
V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm za stálého míchání ze všech stran nakrájené maso. Pak přidáme nakrájenou cibuli a feferonky, přilijeme pivo, promícháme, směs krátce podusíme a dochutíme worcestrovou omáčkou.