Chléb s broskvemi a jogurtem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 130 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Broskve
  • 400 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 300 ml Jogurt ovocný
  • 250 ml Voda pitná
  • 2 kávová lžička Droždí sušené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Muškátový oříšek
  • 0.5 kávová lžička Skořice mletá
  • 1 polévková lžíce Cukr třtinový
  • 1 polévková lžíce Mléko plnotučné sušené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 321 kcal
  • Sacharidy 65 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 161 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 2.1 mg
  • Draslík 177.4 mg
  • Vláknina 6023.2 mg
  • Vitamín A 6023.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vlažnou vodu, jogurt, sušené mléko, cukr, sůl, nastrouhaný muškátový oříšek, skořici, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před ukončením hnětení přisypeme nahrubo nakrájené broskve. Po ukončení celého programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře k receptu