Šunková jehla
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 482 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 26 g
- Sodík 12 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 74 mg
- Draslík 189.2 mg
- Vláknina 5240 mg
- Vitamín A 5240 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na kostičky 3x3 cm nakrájíme šunku a na kousky nakrájíme broskvový kompot.
-
2
V misce připravíme marinádu.
-
3
Rozehřejeme med, máslo a přidáme ocet.
-
4
Promícháme a na špejle napichujeme střídavě šunku a broskve.
-
5
Poté jehly polejeme připravenou marinádou.
-
6
Dáme na 15 minut zapéct do trouby nebo grilovat.