Bramborová tortilla s cibulkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 469 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 32 g
- Sodík 297 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 306.7 mg
- Draslík 170.2 mg
- Vláknina 6250 mg
- Vitamín A 6250 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme na tenké plátky, omyté a oloupané brambory nakrájíme na plátky silné 3-4 mm. Cibuli i brambory osolíme.
-
2
Na rozehřátý olej klademe střídavě vrstvu brambor a vrstvu cibule.
-
3
Opékáme na mírném ohni do změknutí brambor, podle potřeby několikrát promícháme.
-
4
Opečené brambory s cibulí zalijeme rozšlehanými vejci a poté směs opékáme na jiné pánvi na rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova.
-
5
Tortillu podáváme nakrájenou na dílky.