Jogurtový pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 353 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 21 g
- Sodík 26 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 32.2 mg
- Draslík 277.9 mg
- Vláknina 5738 mg
- Vitamín A 5738 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 5.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1550.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mléko s cukrem vaříme za stálého míchání, až zůstane polovina původního obsahu. Necháme vychladnout.
-
2
Potom vmícháme rozšlehaný jogurt, nádobu přikryjeme pokličkou a vaříme ve vodní lázni, až pudink sedne.
-
3
Nakonec každou porci ozdobíme nasekanými mandlemi a hrozinkami.