Vývar s falešnými jikrami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 100 g Pšeničná krupice
  • 1 l Vývar rybí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 221 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 795 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 215 mg
  • Vláknina 1200 mg
  • Vitamín A 1200 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme krupici a dorůžova osmahneme. Krátce promícháme.

  • 2

    Falešné jikry přidáváme do vroucího vývaru, polévku ihned podáváme.

Komentáře k receptu