Tuňákový sendvič

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 32 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Salát hlávkový
  • 200 g Tuňák v oleji
  • 500 ml Voda pitná
  • 30 ml Olivová pasta černá
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 8 plátek Chléb toastový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 417 kcal
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 559 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 47 g
  • Cholesterol 131.7 mg
  • Draslík 320.8 mg
  • Vláknina 7880 mg
  • Vitamín A 7880 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na plátky. Tuňáka slijeme a rozmačkáme vidličkou. Salát omyjeme a dobře osušíme. Chleba zbavíme kůrek.

  • 2

    4 plátky chleba poklademe kousky ryby, navrch dáme plátky vejce, kousky salátu a překryjeme druhým plátkem chleba potřeným olivovou pastou. Toasty servírujeme překrojené napříč.

Komentáře k receptu