Restované kuřecí kousky s krabími tyčinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 438 kcal
- Sacharidy 63 g
- Tuky 9 g
- Sodík 341 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 63 g
- Cholesterol 66.2 mg
- Draslík 831 mg
- Vláknina 15700 mg
- Vitamín A 15700 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.6 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme pánev. Kuřecí prsní řízky nakrájíme na kousky a orestujeme na 2 lžících oleje. Nachystáme druhou pánev, na kterou vložíme pórek nakrájený na asi centimetrové špalíčky a orestujeme ho na druhé polovině oleje. Kuřecí kousky lehce posolíme. Na asi centimetr široké špalíčky nakrájíme i krabí tyčinky. K hotovému masu přidáme orestovaný pórek a syrové kousky krabích tyčinek, přisypeme konzervovanou kukuřici.
-
2
Všechny ingredience promícháme, zahřejeme na mírném ohni.
-
3
Mezitím co se připravuje maso, uvaříme podle návodu na obalu (jeden díl rýže, dva díly vody a špetka soli) jasmínovou rýži, kterou pak podáváme ke kuřecí směsi jako přílohu.