Zaječí guláš s nakládanými fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 437 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 13 g
- Sodík 1748 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 135 mg
- Draslík 1258.6 mg
- Vláknina 9525 mg
- Vitamín A 9525 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.3 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Odblaněné zaječí maso bez kostí nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, nakládané fazolky zcedíme.
-
2
V hrnci na rozpáleném oleji zpěníme cibuli, přisypeme maso, osolíme, opepříme, podusíme ve vlastní šťávě až do vysmahnutí. Zaprášíme hladkou moukou, podlijeme trochou vývaru a dusíme téměř do měkka. Podle potřeby podléváme vývarem. Přidáme fazolky, kečup, a dodusíme.
-
3
Guláš podáváme s vařeným bramborem.