Zaječí guláš s nakládanými fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1000 g Zaječí maso
  • 8 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 250 g Cibule
  • 700 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
  • 50 g Kečup
  • 30 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1200 g Hovězí vývar základní
  • 60 g Olej rostlinný
  • 600 g Brambory vařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 437 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 1748 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 135 mg
  • Draslík 1258.6 mg
  • Vláknina 9525 mg
  • Vitamín A 9525 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.3 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Odblaněné zaječí maso bez kostí nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, nakládané fazolky zcedíme.

  • 2

    V hrnci na rozpáleném oleji zpěníme cibuli, přisypeme maso, osolíme, opepříme, podusíme ve vlastní šťávě až do vysmahnutí. Zaprášíme hladkou moukou, podlijeme trochou vývaru a dusíme téměř do měkka. Podle potřeby podléváme vývarem. Přidáme fazolky, kečup, a dodusíme.

  • 3

    Guláš podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře k receptu