Vařené brambory s bazalkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 244 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 11 g
- Sodík 84 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 1126.9 mg
- Vláknina 14727.5 mg
- Vitamín A 14727.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 21.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory důkladně omyjeme, i se slupkou uvaříme v osolené vodě do měkka. Oloupeme, ještě horké ponoříme do rozpuštěného másla. Ihned obalíme v bazalce, zlehka osolíme a podáváme.