Kančí guláš na česneku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1000 g Kančí kýta
  • 200 g Cibule
  • 30 g Česnek
  • 60 g Kečup ostrý
  • 40 g Hořčice gurmánská
  • 8 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 2 g Kmín drcený
  • 15 g Paprika mletá sladká
  • 25 g Sádlo škvařené
  • 30 ml Worcester (worcesterská omáčka)
  • 100 ml Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 293 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 673 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 4 mg
  • Draslík 188.9 mg
  • Vláknina 3460 mg
  • Vitamín A 3460 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.5 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso z kančí kýty nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.

  • 2

    Do pekáčku vsypeme maso s cibulí a česnekem, zakápneme worcesterem, osolíme, opepříme, přidáme ostřejší kečup, hořčici, mletou papriku, trochu kmínu, všechno důkladně promícháme, necháme odležet (nejlépe přes noc). Druhý den přilijeme trochu vývaru, přidáme lžíci sádla, pekáček zakryjeme druhým pekáčkem nebo alobalem, vložíme do trouby a pečeme při střední teplotě přibližně 50 minut. Pekáček vyjmeme, guláš naservírujeme na talíře a podáváme.

Komentáře k receptu