Sušené broskvové plátky se skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 66 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 0 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 318.8 mg
- Vláknina 5531 mg
- Vitamín A 5531 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve omyjeme, rozkrojíme, odstraníme pecky a nakrájíme na cca 1 cm silné plátky. Naskládáme na rošt, poprášíme skořicí a v sušičce na ovoce usušíme dle návodu.
-
2
Hotové necháme vychladnout a podáváme.